2020-06-02 14:18Pressmeddelande

NeH förlänger till 2025

Partille Cup – World of Handball och NeH förlänger sitt fleråriga samarbete som leverantör och partner till evenemanget fram till 2025. 

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Till årets evenemang såg Partille Cup fram emot att få visa upp en helt ny och unik kollektion av merchendise-produkter från NeH. Något som inte blev verklighet då turneringen ställdes in.  

Glädjande är då att NeH väljer att förlänga avtalet till 2025.

”Vi är riktigt glada att NeH väljer att satsa ännu mer och längre på vårt evenemang. Det som NeH har tagit fram för oss i merchandise är något som är värt att vänta på. Det är den största och häftigaste kollektionen hittills i Partille Cups historia. Vi längtar efter att få visa upp den med stolthet!”, säger Fredrik Andersson, Generalsekreterare för Partille Cup.  

NeH är Officiell Partner till Partille Cup och tillsammans ska parterna utveckla profileringen kring hela evenemanget och addera till den stora upplevelse det är för ungdomarna att delta i turneringen.

Vår satsning tillsammans med Partille Cup är långsiktig och då årets cup blev inställd vill vi skapa trygghet genom att förlänga vårt samarbete över 2025. Vi har tagit fram en spännande kollektion som vi ser fram emot att visa upp 2021, säger Peter Hultqvist försäljningschef på NeH”.

Samarbetet mellan Partille Cup och NeH omfattar ett helhetsansvar för produktprofilering och merchandise. Målet med samarbetet är att skapa fler minnen från Partille Cup genom en attraktiv kollektion av profilprodukter och kringtjänster. NeH ska också bidra med sin erfarenhet att skapa en god eventmiljö på alla samlingsplatser.

Partille Cup är världens största och mest internationella handbollsturnering för ungdomar. Sedan 1970 har vi trott på kraften i handboll och genom idrott skapar vi en gemenskap av människor från olika kulturer och levnadssätt. Varje år deltar ca 20.000 ungdomar fördelat på 1400 lag från ett 50-tal länder. 

NeH är en av Nordens ledande leverantörer av profilprodukter och varumärkesupplevelser som hjälper sina kunder att öka sin försäljning och stärka sina varumärken. Med kundernas behov i fokus kombinerar NeH sin kunskap inom profilprodukter och evenemang med ett starkt engagemang och intresse för att ständigt utveckla nya kreativa och kostnadseffektiva produkter och tjänster. NeH etablerades 1964 och har idag verksamhet i Sverige, Danmark, och Norge, ca 60 anställda och en omsättning på ca 200 miljoner SEK.


Om Partille Cup - A World of Handball for 50 Years

Partille Cup is the world's largest and most international handball tournament for youngsters, and is one of Sweden's largest annual events. The tournament has been played every summer since 1970 and has it 50th anniversary this year. In 2019 approximately 24 000 players participate in more than 1 400 teams from 52 different nations from all over the world. Around 60 percent of all competitors are from outside Sweden and there are more girls than boys participating. Since the start in 1970, 530 000 participants have visited us and every year not only new stars are born, but also many cross-border and lifelong friendships are made.

Kontaktpersoner

Fredrik Andersson
General Secretary
Fredrik Andersson